Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, hogy gyorsabban böngészhess termékeink között!

Friss hír! Az apple félretette a nagyobb kijelzős iMac fejlesztését, hogy csak a 24"-os iMacre koncentrálhassanak!

Friss hír! Az apple félretette a nagyobb kijelzős iMac fejlesztését, hogy csak a 24"-os iMacre koncentrálhassanak!

A Bloomberg újságírója Mark Gurman ma reggel tett közzé egy cikket, amelyben rengeteg új pletykát és infót hozott a következő iMac, MacBook Air, Macbook Pro és MacMini eszközökről. Ugyan ebben a cikkben tett említést Gurman a feltételezett 27"-os iMac fejlesztéséről.

Az Apple múlt hónapban mutatta be az új, Apple M1-es processzorral szerelt 24"-os iMac családot. Azóta természetesen néhány kiválasztott TechTuber már hozzá jutott néhány példányhoz és elkezdték a teszteket, de a Coupertinói gyártó ma reggelig érvényben lévő tiltása értelmében, csak ma reggel jöhettek ki az első tesztek az új gépről. Ugye ez az a model amely a korábbi még Intel procikkal szerelt 21,5"-os iMaceket váltotta le, ebből is lehet következtetni, hogy a korábbi 27"-os Intel gépeknek is jönni fog egy nagyobb M1-es változata még idén.

Ma viszont a mindig jól értesült Gurman hozta a hírt, hogy az Apple egyenlőre parkoló pályára teszi a várhatóan legalább 29"-os M1-es iMac fejlesztését, hogy minden erejükkel a már megjelent 24"-os modell gyártására fókuszálhassanak.

 

"Az  Apple továbbra   is dolgozik a nagyobb  iMac utódján,
de a  fejlesztését   kb. egy   hónapja szüneteltetik,  hogy a
már bemutatott 24"-os modellek időben való leszállítására
koncentrálhassanak."

 

A jövendőbeli terveik, így egyenlőre nem tiszták, de a várhatóan minden eddiginél nagyobb Mac még idén a polcokra kerülhet. A specifikációkról pedig sajnos egyenlőre csak álmodozhatunk.

A 24"- os gép 7 különböző színben elérhető, és minden eddiginél vékonyabb készülékházat kapott. A dobozban természetesen megtalálható a Magic Keyboard és a Magic Mouse is, de a Magic Trackpadot sajnos külön kell megvenni a gépekhez. Az M1-es iMac, hasonlóan a korábban ezzel a procival szerelt Macbook Pro és MacBook Airhez, maximálisan 16Gb Ram-ot és és két Thunderbolt csatlakozást bír kezelni.

A hírek szerint rengeteg Mac felhasználó tűkön ül, hogy végre az új proceszorokkal szerelt nagyobb kijelzős iMacet is kipróbálhassák. Te mit gondolsz? Várod már a nagyobb kijelzős gépet, vagy már a kicsi sem hozott igazán lázba? Írd meg a véleményedet kommentben!

Tartalomhoz tartozó címkék: apple imac mac