Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, hogy gyorsabban böngészhess termékeink között!

Goldspin Samsung Galaxy Note 9 SM-N960 5D teljes kijelzős Nano UV üveg fólia

4.999 Ft
Anyag
Üveg
Eszköz típusa
Samsung Galaxy Note 9 SM-N960
Gyártó: Goldspin
Speciális Nano UV technológiás, 9H keménységű Tempered Glass (edzett üveg) ütésálló kijelzővédő fólia, amely a kijelző teljes felületét takarja. A fólia ragasztó és UV lámpa segítségével helyezhető fel a képernyőre, ami természetesen a csomag részét képezi! A kép csak illusztráció! Ez az edzett üveg készülék-specifikus, tehát ha a kosárba teszed és megrendeled, akkor a telefonodhoz megfelelő terméket küldünk!
Szállítási díj: 1.199 Ft
Központi raktárkészlet: 10 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
Nem értékelt
yes enlightenedTovábbi kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk! cool

Leírás

A fólia felrakása:

Moss kezet szappannal, hogy tiszta és zsírmentes kézzel vágj neki a munkának!
Készítsd elő a telefonod, a fóliát és a fólia csomagolásában található kiegészítőket!
Plusz egy tipp: Kerüld a könnyen szöszölődő vagy szőrös ruhákat, mert azok rátapadhatnak a kijelzőre!

Tisztítsd meg a telefonod tableted, vagy okosórád kijelzőjét a nedves vagy alkoholos törlőkendővel, majd alaposan töröld át a száraz törlőkendővel is! Ha a kijelzőn szösz, por vagy más fizikai szennyeződés maradt, a por eltávolító matricával szedd le!

1. lépés: készítsd elő a kijelzőt a teljes UV ragasztós üvegfólia tökéletes felrakásához. Tisztítsd meg a telefonod tableted, vagy okosórád kijelzőjét a nedves vagy alkoholos törlőkendővel, majd alaposan töröld át a száraz törlőkendővel is! Ha a kijelzőn szösz, por vagy más fizikai szennyeződés maradt, a por eltávolító matricával szedd le!

2. lépés: (nem kötelező, de javasolt): rakj a poreltávolító matricákból egyet az előlapi hangszóróra, hogy megvédje azt, ha esetleg oda is jutna a folyékony ragasztóból.

3. lépés: csepegtesd a folyékony ragasztót a kijelző KÖZEPÉRE egy pontban és NE több kisebb adagot elszórva (megjegyzés: ha az egész tubus tartalmát felhasználod, akkor az üvegfólia felhelyezése után a felesleg oldalt távozik; ha csak a tubus tartalmának 80-90%-át használjod fel, akkor marad még belőle arra az esetre, ha a hajlított széleken nem egyenletesen terült szét a ragasztó, mivel ezzel a maradék mennyiséggel pótolhatod azt).

4. lépés: húzzd le az üvegfólia védőfóliáját, majd helyezzd rá óvatosan/lassan az üvegfóliát a kijelzőre, és VÁRJ legalább 30-60 másodpercet, míg a folyékony ragasztó egyenletesen szét nem terül az üvegfólia alatt (NE NYOMJD MEG a kijelző közepét, mint azt esetleg korábban más üvegfólia típusoknál megtetted!).

5. lépés: ha szükséges akkor pozícionáljd be (igazítsd a helyére) az üvegfóliát, és távolítsd el a felgyülemlett ragasztót az üvegfólia széléről a száraz törlőkendővel.

6. lépés: győződj meg róla, hogy a folyékony ragasztó egyenletesen terült szét, és az üvegfólia alatt SEHOL sem maradt buborék (ha a kijelző sík felületén maradt buborék, akkor óvatosan emeljd fel az üvegfóliát majd engedje lassan vissza, hogy újra szétterülhessen a ragasztó; ha a hajlított széleken keletkezett buborék, akkor a maradék ragasztóval azokon a részeken pótolhatja a ragasztót).

7. lépés: miután meggyőződtél róla, hogy az üvegfólia alatt SEHOL sem maradt buborék, a folyékony ragasztó megkötéséhez (megfagyasztásához) *használjd az UV lámpát a kijelző felületén oda-vissza 3-4 kisebb szakaszban.

8. lépés: élvezd a tökéletesen megkötött fólia látványát!

Felhívás! | A Samsung Galaxy S10 / S10+ / S20 / S20+ / S20 Ultra / Note 10 / Note 10+ UV ragasztós üvegfóliánál, a kijelző alá elhelyezett ultrahangos ujjlenyomat-olvasó (ultrasonic fingerprint scanner), csak abban az esetben fog működni, ha a FUNKCIÓ HELYÉN, a nano folyadék megkötéséhez használt UV lámpa, LEGALÁBB 3-4 percig használva volt!

Kérjük olvasd el!

A fólia felhelyezése előtt kérjük, hogy a terméket hasonlítsd össze a telefonoddal, tebleteddel, ha lehetőséged van rá a kialakításból adódóan, akkor a védőfólia lehúzása nélkül illeszd a telefonod kijelzőjéhez, hogy megbizonyosodhass arról, hogy a termék nem mérethibás és pontosan illeszkedik. Ezzel téged védünk, mert ha a mérethibás fóliát felrakod és csak ekkor veszed észre a hibát, akkor nem tudod visszaküldeni a terméket és a garanciát érvényesíteni.

Az íves, lefelé kerekített szélű mobilok esetében, azok kialakítása miatt nem minden tokkal "működik" jól a fólia! Az általunk forgalmazott fóliák, így ez a fólia is teljesen tok barát, de léteznek annyira peremes tokok amelyek felnyomhatják a kijelzővédőt amikor a tok és a fólia összeér. Ezért a tok a fóliát "felnyomhatja" és ezáltal sérülhet, belevegősödhet, feljöhet a fólia. Az ilyen esetekben sajnos nem tudunk felelősséget és garanciát vállalni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!