Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, hogy gyorsabban böngészhess termékeink között!

Gyakran ismételt kérdések

Milyen fizetési módok közül választhatok?

- Utánvét
- Bankkártyás fizetés (SimplePay)
- Banki átutalás

 

Hány órakor kézbesítik a csomagom?

Ha futárral kéred a kiszállítást:
A csomagot a futár az otthonodba vagy a munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy!
Normál esetben a futár 8-17.00 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal - ha tudnak, segítenek. 

Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy a GLS küld a csomag szállításáról egy sms-t, amelyben megad egy három órás időkaput, amelyben ki fogja szállítani a rendelésed. Az üzenetben megtalálod a futár telefonszámát is, ha nem volna jó az idő, akkor tudj vele egyeztetni.  Akkor kérd a házhoz szállítást, ha biztos vagy benne, hogy a megadott címen leszel. Ha nem tudod, épp hol leszel a kézbesítés napján, akkor inkább válassz csomagpontra történő szállítást, ahol a Neked megfelelő időpontban hozhatod el a megrendelt csomagot.

A csomag átvételi pontra történő érkezéséről SMS-t és e-mailt kapsz. Ezután tudod átvenni a csomagod.
Fontos, hogy nagyon figyelj a megrendelésed leadásakor a telefonszámod és e-mail címed megadásakor. Ha elírod pl. .hu-t írsz .com helyett, akkor nem tudnak értesíteni, hogy mikor veheted át a csomagot.

 

Garanciák (tokokra, fóliákra)

A jogszabályban előírt általános jótállást (garanciát) vállaljuk.

 

Okostok: Mi a különbség a gyári és az utángyártott (Smart view Cover) között? Miért nem érzékeli a kijelzőt?

Utángyártott

A Smart view Cover elnevezés a gyári tok koppintása után egy fantázia név, mert pontosan ugyan úgy néz ki, ellenben nem rendelkezik okos funkciókkal.
A különbség az áron is tükröződik, hiszen 10.000 Ft-al olcsóbb.
Hívás mutatós, mivel a fedlap átlátszik, ha elég erősre van beállítva a kijelző fényereje. Amennyiben van olyan funkció a készülékben, amivel a kijelző érzékenységét lehet állítani és az érzékenyre van állítva, akkor kezelhetővé válik a fedlapon keresztül, azonban ezt egy kijelzővédő fólia befolyásolhatja!
Az ébresztő funkciót sajnos nem tudja magától, ám a QR kód beolvasásával működőképessé válhatnak a funkciók, ha kompatibilis a készülékkel.

Gyári okostokok

A előlapot védő rész úgy lett kialakítva, hogy amellett, hogy teljes védelmet nyújt a kijelzőnek, úgy is irányítható a telefon, ha az első része le van hajtva.
Az okos tokok az értesítések böngészése mellett a telefonbeszélgetések kezelésére, vagyis a hívások fogadására és bontására is alkalmasak, azaz ki sem kell nyitni a tokot ahhoz, hogy fogadj egy hívást a telefonon.

 

Milyen a készülékem pontos típusa? Hol tudom ezt megnézni?

A készüléked pontos típusát a modellszám beazonosításával tudod meg.
A modellszámát, amit a beállításokban találsz - az eszköz névjegye / a készülékről / a telefonról, illetve hasonló szinonimákkal jelölve vagy a készülék hátulján találod meg.
Kérjük, a készüléked kiválasztásánál figyelj a típusra és az évjáratra, a megfelelő méret miatt.

 

Miért esik le a fóliám pár napon belül?

A kijelzők üvegének csiszolása nem minden esetben egyenletes, ezért előfordul, hogy a kijelző üvegének alsó és felső részei között különbségek keletkeznek, amelyből kifolyólag az üvegfólia az egyik részen még megfelelően, a másik részen viszont már nem kellőképpen tapad fel a kijelzőre.
Ez azt jelenti, hogy lehetnek olyan gyártású azonos márkájú és modell számú készülékek, amelyek esetében tökéletesen feltapad az üvegfólia a kijelzőre, de előfordulhat az is, hogy a másik ugyanazon márkájú és modell számú készüléken pedig nem tapad fel rendesen.
Az íves (hajlított) szélű telefonok esetében, a készülékek kialakítása miatt nem minden tokkal használható! A tok és az üvegfólia sok esetben összeérhet. Ezért a tok az üvegfóliát "felnyomhatja" és ezáltal sérülhet, feljöhet a fólia. Az ilyen esetekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni, és ebben az esetben sem tudunk semmilyen garanciát vállalni.

 

Mik azok a TPU szilikon tokok?

TPU anyagok a klasszikus elasztomerek közül a lényegesen nagyobb mechanikai szilárdságukkal emelkednek ki. További kitűnő tulajdonságuk a kopásállóság, extrúzióval szembeni szilárdság, nagy terhelhetőség és a nagy szakítószilárdság.
A TPU anyagok nagyobb keménységeknél is jó rugalmasságot mutatnak a - 40°C … +100°C hőmérséklet-tartományukban, nagyon jó az öregedésálló és ózonálló képességük.
A szilikon anyagú tokok talán a legkedveltebbek a mobil kiegészítők körében. Egyszerűségének köszönhetően bárki szívesen használja. Könnyű, rugalmas és jól illeszkedik. Egy védőtoknál a legfontosabb szempont, hogy kellő biztonságot nyújtson készülékünknek, és a szilikon tokok remekül végzik ezt a feladatot. Rengeteg színben megtalálható, ráadásul pénztárcabarát. Ami a designt illeti, a szilikon tokoknál nincs határ. Lehet kapni egyszínűt, átmeneteset, mintásat, de még színváltósat is. Nehezen koszolódik, tisztítása egyszerű.