Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, hogy gyorsabban böngészhess termékeink között!

Hogyan védd meg a telefonod hatékonyan?

Hogyan védd meg a telefonod hatékonyan?

Sajnos a mai világban mindenki rohan, ezer dologra figyel egyszerre, így könnyen történhetnek balesetek.
Elég csak egy rossz mozdulat, és egy másodperc alatt leeshet a telefon és megkarcolódhat, de akár be is törhet a kijelzője.

Hogyan védekezzünk ellene? A Krokk.hu segít ebben.

Kijelzővédő fólia

 
A telefonok kijelzőjét nagyon könnyű betörni. Megkarcolni talán még ennél is egyszerűbb, akár a rendszeres zsebretételtől is keletkezhetnek apró karcok.
Készülék vásárlást követően az első dolog, amiről gondoskodni kell, az az üvegfólia.

Létezik kemény edzett üveg, illetve hajlékonyabb, rugalmasabb plasztik (műanyag) fólia is.
Választhatunk sík fóliát, ami a kijelző lekerekítéséig ér, illetve 5D-s lekerekítettet, ami védi a teljes kijelzőt, egészen a tokig.

Bármelyiket választjuk, az biztos, hogy jobban megéri beruházni rá, mint utólag bánni a hiányát, hiszen egy kijelző csere ára elég borsos.
 
Nálunk hatalmas a kínálat, szinte minek készülékre árulunk sík, illetve 5D-s fóliát is, legyen az iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Lg, Honor, stb….
 
 
 
 

Telefon tok

 
Egyértelműnek tűnhet, mégsem használ mindenki. Amellett, hogy kifejelzheted vele a saját stílusodat, nagyon sokat számít, ha leejted a telefonod! Vannak olyan kialakításúak, amit ütésállóbbak, olyanok, amik a telefon szélén túl nyúli, így védve a kijelzőt, de létezik kinyithatós (flip) is, ami 100%-osan védi a telefont elölről, hátulról.
 
Ha sokat dobálod a készüléket, választhatsz egyet a hibrid tokjaink közül, amik egy szilikon és egy műanyag réteggel is védik a telefonod, így a legtöbb rezgést elnyelve.
 
Nálunk szinte minden készülékre találhatsz olyan tokot, ami a számodra a legmegfelelőbb!
De ha véletlenül mégse találtad meg a számításod, ügyfélszolgálatunk szívesen áll a rendelkezésedre, bármilyen kérésnek próbálunk eleget tenni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: tok fólia