Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, hogy gyorsabban böngészhess termékeink között!

Munkatársaink

Berencsi-Istenes Edina
Senior értékesítési vezető

A krokk.hu-nál 2019 júliusa óta dolgozom, mondhatni, hogy már a kezdetek óta, hiszen Isti után -aki az áruház megálmodója- én voltam az első munkatárs. Kezdetben adminisztrációs munkákat végeztem, ami a vezetői előléptetésemmel kibővült rengeteg más tenni valóval is. Amikor írtok vagy hívtok minket, akkor én vagyok aki a másik oldalon segítségetekre van.

#cicalover #shoppingfan #tökéletesprecizitás

 

 

 
Dávid Lili
Beszerzési vezető

Én a cégünk egy másik divízióján belül kezdtem a munkámat, mint értékesítő, de a krokk.hu-s megnövekedett rendelés szám miatt "befogtak" engem is, hogy segítsem a beszerzési munkát. Azóta a beszerzéseinket már teljes egészében én irányítom. Minden tok, fólia, adatkábel az én kezeimen megy keresztül mielőtt a raktárunkba kerül.

#hondagirl #vidámság #mémőrült

 

 

 

 
Kecskés István
Divízió vezető

Én a cégünk és a krokk.hu-s divíziónk vezetője is vagyok egyben. Szerencsés vagyok, mert írtó ügyesek a kollégáim, így nekem a napi működésünkben csak keveset kell részt vennem, így a feladatomat a partnerekkel való kapcsolat tartás, illetve a krokk.hu szebbé tétele teszi ki. Emellett minden nap 100 örült ötletem van, de a lányok szerencsére kontrolálnak, így csak 1-1 amit meg is valósítunk.

#apa #0-24ötletelő #fárasztóviccekmestere