Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, hogy gyorsabban böngészhess termékeink között!

Ringke Fusion áttetsző szilikon + műanyag tok, iPhone 14 Pro

5.999 Ft
Eszköz típusa
iPhone 14 Pro
Gyártó: Ringke

Ringke Fusion áttetsző szilikon + műanyag tok, iPhone 14 Pro telefonhoz.

Egyedülálló kialakítású tok mely rendkívül vékony mégis strapabíró. Flexibilis PC anyaghasználattal készült, helyenként rezgés elnyelő TPU anyaghasználatból készült részekkel, megemelt perem részei pedig gondoskodik arról hogy a készülék kijelzője ne érintkezhessen közvtlenül semmilyen felülettel. Ebből kifolyólag MIL STD 810G-516.6 minősítéssel rendelkezik, mely tanúskodik arról hogy a teszt készülék a tok használatával túlélte a 2 méter magasságból történő zuhanást 26 alkalommal. Mint minden RIngke márkájú tok, úgy a Fusion is több tesztnek lett alávetve, ami biztosítja a vásárlókat hogy tökéletes illeszkedik a készülékre és kifogástalan védelmet nyújt.
Az átlagos ütésálló tokokhoz képest ennek a teherbíró szerkezetnek köszönhetően szinte törésállóvá varázsolhatod a telefonodat.

A TPU anyagának köszönhetően nem tapad és nem gyűjti a szöszt, mint a normál szilikon tokok. A kép csak illusztráció! Ez a tok készülék-specifikus, minden gombnak, csatlakozónak, illetve kamerának szabad helyet biztosít.

Szállítási díj: 1.199 Ft
Központi raktárkészlet: Utolsó 6 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.
Nem értékelt
yes enlightenedTovábbi kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk! cool

Leírás

Az egyik legnépszerűbb tokunk a TPU

A kiváló minőségű TPU tokok önmagukban kiválóan csavarhatóak, tekerhetőek, akár össze is hajthatóak és zsebbe tehetőek, ugyanis rugalmas összetételükből eredően nem nyúlnak meg, nem deformálódnak el, a készülékre helyezve pedig optimális védelmet biztosítanak a mindennapi használat során esetlegesen bekövetkező károsodások ellen. Az extra erős anyagú szilikon gumi tokok kiválóan védenek a készülékek karcolódása, elszíneződése és általános beszennyeződése ellen, amelyek mind egyenként is jelentősen csökkenthetnék egy okostelefon vagy épp tablet értékét.

A TPU, szilikon és gumi tokok tökéletesen illeszkednek az adott telefonmodellekhez

A készülékedet három oldalról védő és befedő szilikon borítás nem befolyásolja a kütyüd rendeltetésszerű használatát. Az általad választott egyedi szilikon gumi tok szakszerű felhelyezését követően, annak állandó alkalmazása során a készüléked egyedi funkciói is tökéletesen elérhetőek maradnak. Ugyanis a védő tok precíz kialakításának és a tökéletes illeszkedésének köszönhetően a készülék hangszóróinak, kamerájának-, valamint csatlakozóinak és gombjainak működtetése akadálytalan marad, így az a Face ID használatát sem gátolja. Egyes szélesebb peremű szilikon tokok ráfedhetnek a kijelzőre, amely tulajdonság miatt ezek a tokok jobb tapadási jellemzőkkel rendelkeznek, valamint a kijelző számára a készülék sima felületre való leejtése során extra védelmet biztosítanak, akár két méteres magasságig.

Paraméterek

Anyag Erős szilikon (TPU)
Kialakítás Hátlapi
Szín  
A TPU anyagának köszönhetően nem tapad és nem gyűjti a szöszt, mint a normál szilikon tokok.
Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is.
Megóvja a sérülésektől a készülékét és tökéletesen illeszkedik ahhoz.
Nem nyúlik és alaktartó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!