Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, hogy gyorsabban böngészhess termékeink között!

ÚJ - Alcatel 2057D - Fekete színben - 2 év szavatosság

21.999 Ft
Eszköz típusa
Alcatel 2057D
Szín
 
Gyártó: Alcatel

Az Alcatel 2057D egy kompakt, összecsukható mobiltelefon micro-SIM kártyatámogatással. A készülék memóriája microSD kártyával bővíthető, és 2.4 hüvelykes TFT kijelzővel rendelkezik (240 x 320 pixel, 60 Hz képfrissítés). A hátlapi kamera 0.3 MPx felbontású, autofókuszos funkció nélkül, de beépített vakuval.

Multimédiás szempontból MP3 lejátszó és FM rádió található rajta. A telefon nem támogatja a Wi-Fi-t és NFC-t, viszont Bluetooth, USB csatlakozó és 3.5mm-es jack fülhallgató kimenet áll rendelkezésre. Hálózati kapcsolatok között a GSM és GPRS található.

Az Alcatel 2057D Li-Ion akkumulátorral működik (970 mAh kapacitás), és dual SIM használatot is támogat. A készülék praktikus funkciókat kínál, mint a naptár, ébresztő és számológép. Kompakt méretei: 103 mm x 50.4 mm x 16.9 mm, tömege 89g.

Szállítási díj: Ingyenes
Központi raktárkészlet: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.
Nem értékelt
yes enlightenedTovábbi kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk! cool

Leírás

 

Fedezd fel a Krokk.hu legújabb mobiltelefonjait és tableteit ! Biztosíthatunk róla, hogy mindegyik termékünkre 2 év szavatosságot vállalunk. Ha bármilyen meghibásodást tapasztalsz, egyszerűen küldd vissza hozzánk, és azonnal segítünk! Kérjük, vedd figyelembe, hogy a készülékek csupán a gyári kiegészítőket tartalmazzák. Vásárolj tőlünk bizalommal!

Paraméterek

Állapot Új

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!