Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, hogy gyorsabban böngészhess termékeink között!

Rólunk

 


Webshopunkat 2019-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy bebizonyítsuk Magyarországon is lehetséges amiben hiszünk. Ezek az értékrendek a következők: sebesség, transzparencia, ügyfélközpontúság, saját raktárkészlet, lehetőség szerint a legjobb ár. Tapasztalataink szerint ezek a tényezők, csak egy-két hasonló webshopnál találhatóak meg ott is csak részben, de teljesen sajnos sehol.

És hogy ez miért fontos Neked, mint leendő vásárlónknak?
A sebességet szerintem nem kell nagyon részleteznünk: Senki sem szeret napokig várni, sem egy telefontokra, sem másra. Amint véglegesíted a rendelésedet a kollégáink máris elkezdik összekészíteni a csomagodat, hogy az a lehető leggyorsabb szállítással juthasson el hozzád és akár 24 órán belül a kezedben tarthasd a kiszemelt iPhone tok -ot vagy a Huawei adatkábel -t.

És itt képben is jön a második illetve a harmadik tétel, a transzparencia és az ügyfélközpontúság: Már a webáruház kialakításánál is az átláthatóságra törekedtünk, hogy minél könnyebb legyen a választás és egyszerűen találd meg a neked szükséges termékeket. Ugyan ez a metódus jellemzi a rendeléseid feldolgozását is. Minden állapotról emailben tájékoztatunk. Ahogy leadtad a rendelést, ahogy megtörtént a befizetés, ahogy összeraktuk a csomagodat, amikor átadjuk a futárnak. Mindenről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk, hogy ne érezd úgy nem tudod hol jár a rendelésed. Ez egyszerre jellemzi azt, is hogy miért vagyunk ügyfélközpontúak. Hiszen, hogy máshogy is csinálhatnánk ezt? Szerelem a részünkről minden ami mobiltelefon, de ha nem ezeket az értékeket képviselnénk, nem lennének vásárlóink.

A fentiek alapján már kirajzolódhat egy kép, hogy miért is fontos a saját raktárkészlet. Enélkül képtelenek lennénk tartani ezt a rövid szállítási határidőt. Természetesen nem egyszerű ezt a több ezer fülhallgató -t, tok -ot, adatkábel -t, kijelzővédő -t mind raktáron tartani, hiszen egy ehhez egy igazán nagy raktárra van szükségünk és folyamatosan képben kell lennünk a legújabb telefonokkal kapcsolatban, de ez a krokk.hu, így tudjuk ezt a (szerencsére általatok is annak tartott ) magas szintű szolgáltatást tartani. Minden nap törekszünk rá, hogy az egyre szaporodó rendelések mellett legyen időnk ugyan úgy állni minden egyes csomaghoz mintha az első lenne és azon kívül semmi más dolgunk nem lenne. Emiatt lett ez a webáruház az ami.

A saját raktárkészlet másik nagy előnye a gyors szállítás mellett a nagyszerű ár. Hiszen mi legtöbbször egyenesen a gyártótól vásároljuk nagy tételben a termékeinket, így olyan áron tudjuk árulni többek között az okos tok -okat, akkumulátor -okat, okos otthon kiegészítőket, mint szinte senki más a piacon.

Ezen értékek mentén dolgozunk már évek óta, a rengeteg vásárlásnak hála, szerencsénk van mert továbbra is azt csinálhatjuk amit szeretünk, folyamatosan bővíthetjük a kínálatunkat, így már a legnagyobb márkák mint pl az Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi Lg, Sony, termékei mellett olyan neves tartozékgyártók termékeit is felvettük a kínálatunkba, mint a  (hosszú lista jön) 4 Smarts, AKG, Baseus, BLUESTAR, Borofone, Bp, Cartoon Network, Caseology, Cellect, Colorfone, Devia, Disney, ESR, Forcell, Goldspin, Hana, Hempi, Hoco,  Iconflang,  Ifrogz, iLuv, Jabra, Knomo, Marvel, Mercury Corporation,  Mofi, Nillkin, Noosy, Phonemax, Powermax, Puloka, Remax, Ringke,Speck, Spigen, T-Phox, Thule, Tronsmart, Usams,  Wanda, Warner Bros, XPRO. Végre úgy dőlünk hátra a székünkbe egy munka nap végén, hogy lassan azt érezzük, már minden fajta terméktípust megtalálsz nálunk. Apple Watch szíj? Van! Powerbank? Naná! Autós töltő? Kérlek! Bluetooth hangfal? Komoly a kérdés?!

Nincs más hátra, mint hogy fejet hajtsunk azok előtt akik nélkül ez nem ment volna: köszönjük szépen Nektek, vásárlóinknak. heart