Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, hogy gyorsabban böngészhess termékeink között!

ÚJ -Ulefone Note 6T - 64 gb-Fekete -2 év szavatosság

47.999 Ft
Eszköz típusa
Ulefone Note 6T
Szín
 
Gyártó: Ulefone

​Ez a telefon kiváló teljesítményű és kényelmes készülék a mindennapi feladatokhoz. 64 GB belső tárhelyével rengeteg helyet biztosít a kedvenc alkalmazásaidnak, fényképeidnek és egyéb fájljaidnak. A 3 GB RAM segítségével zökkenőmentesen futnak az alkalmazások, így sosem kell aggódnod a lassú teljesítmény miatt.

A 13 MP-es kamera kiváló minőségű fényképek készítésére alkalmas, legyen szó tájakról, emberekről vagy ételekről. A 6,1 colos kijelző lenyűgöző vizuális élményt nyújt filmek nézésekor vagy játékok játszásakor. A quad-core processzor pedig gyors és hatékony teljesítményt garantál, legyen szó akár játékokról, videókról vagy böngészésről.

Emellett a gyorsulásérzékelő lehetővé teszi az interaktív élményeket és alkalmazások használatát. Egyszerűen fogalmazva, ez a telefon mindent kínál, amire szükséged lehet a kényelmes és élvezetes mobilhasználathoz.

Szállítási díj: Ingyenes
Központi raktárkészlet: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.
Nem értékelt
yes enlightenedTovábbi kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk! cool

Leírás

 

Fedezd fel a Krokk.hu legújabb mobiltelefonjait és tableteit ! Biztosíthatunk róla, hogy mindegyik termékünkre 2 év szavatosságot vállalunk. Ha bármilyen meghibásodást tapasztalsz, egyszerűen küldd vissza hozzánk, és azonnal segítünk! Kérjük, vedd figyelembe, hogy a készülékek csupán a gyári kiegészítőket tartalmazzák. Vásárolj tőlünk bizalommal!

Paraméterek

Állapot Új
Tárhely 64Gb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!